Over ons

Onze Visie

Onze visie: alle kinderen tellen mee. Daarmee bedoelen we dat geen enkel kind moet werken en dat elk kind recht heeft op degelijk onderwijs, het recht om te spelen en echt kind te zijn.

Stoneasy.com

Onmisbare Partner

Stoneasy.com is in 2007 opgericht om de import van kwaliteitsvol natuursteen tegen competitieve, marktconforme prijzen te vereenvoudigen. Tegenwoordig bieden we een complete service aan via het grootste onlineplatform in onze sector voor handelaars in bouwmaterialen, tegelverkopers en natuursteenverwerkers uit heel Europa.

Visit stoneasy.com

London Stone Logo

London Stone

Onmisbare Partner

London Stone verkoopt kwalitatief hoogstaande natuursteentegels, intern op maat gemaakte natuursteenproducten en accessoires voor tuin- en landschapsaanleg. Bij ons genieten klanten uitzonderlijke service en kunnen ze terecht voor vriendelijk en deskundig advies. Met ons professioneel team voor natuursteenonderhoud en –reiniging is ook de dienst-na-verkoop verzekerd.

Visit london stone

Beltrami

Onmisbare Partner

Beltrami is een toonaangevende groothandel in natuursteenproducten met klanten in de Benelux, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Met meer dan 30 jaar ervaring in de sector zijn expertise en know-how een vaste waarde. De focus ligt op innovatie door het continu introduceren van nieuwe formaten, speciale afwerkingen en exclusieve materialen.

Visit Beltrami

Manjari Logo

Manjari

Betrouwbare NGO

Manjari is een niet-gouvernementele organisatie (ngo) met thuisbasis in Rajasthan, India. Manjari zet zich in voor de ontwikkeling van vrouwen en kinderen. De bescherming van kinderrechten, gendergelijkheid en seksuele en reproductieve gezondheid en rechten zijn de belangrijkste domeinen waarin de organisatie actief is. Directe interventie via concrete programma’s en projecten en beleidsbeïnvloeding zijn in hoofdzaak de manieren waarop de ngo haar doelen nastreeft. In Talera, in het district Bundi, is Manjari in 2013 – in partnerschap met en gesteund door de LIW – een project gestart in Budhpura dat op het concept van kinderarbeidvrije zones is gebaseerd.

Visit Manjari

ICN Logo

Arisa

Betrouwbare NGO

Arisa is een onafhankelijke niet-gouvernmentele mensenrechtenorganisatie die zich sinds 1976 inzet voor de verdediging van mensenrechten in Zuid-Azië. Arisa doet dit door pleitbezorging en beleidsbeïnvloeding bij politiek en bedrijven, onderzoek, kritische dialoog en maatschappelijke bewustwording van mensenrechtenschendingen, waaronder misstanden in productieketens. Zij werkt hierin nauw samen met partners ter plaatse en met organisaties in Nederland en andere landen.

Bezoek Arisa

Stop Child Labour Logo

Stop Kinderarbeid

Betrouwbare NGO

Stop Kinderarbeid is een coalitie van vier niet-gouvernementele organisaties, waaronder de LIW, en twee vakbonden, met hoofdzetel in Nederland. Stop Kinderarbeid wil alle vormen van kinderarbeid uit de wereld bannen en aan alle kinderen tot 15 jaar goed voltijds dagonderwijs bieden. Stop Kinderarbeid steunt een gebiedsgerichte aanpak om in India en in diverse Afrikaanse landen kinderarbeidvrije zones te creëren. Op basis van research wordt samengewerkt met en bij ondernemingen, regeringen en (inter)nationale en plaatselijke organisaties gepleit om actie te ondernemen voor een kinderarbeidvrije productie. Sinds 2015 werkt Stop Kinderarbeid samen met de LIW en Manjari om in Budhpura kinderarbeidvrije zones te creëren.

Visit Stop Child Labour